Hösten



Vi har seglat alla helger hela hösten. Fiskat, plockat svamt och grillat. Katterna har fått springa fritt när vi varit på "rätta ställena" för detta. Vi har promenerat och njutit. Så skönt det är med naturen så nära. V har funderingar på att låta Eos lilgga kvar i vattnet en höst. Men inte denna i vart fall. Men det vore skönt att kunna segla de varma helger som är under senhösten. Men, som sagt, inte denna höst.

Sista helgen hade vi tagit ledigt en extra dag. Vi planerade att stanna helt ensamma ute i skärgården. Men så blev det inte. Vi fick sällskap. Brinks och Philström tillbringade natten mellan lördag och söndag i Bakspån tillsammans med oss. De gick mot Snäckmor under söndagen. Men vinden var inte nådig, så Tommy fick vända om. Han kom tillbaka och vi tillbringade söndagskvällen tillsammans. Tommy skulle jobba på måndagen och hann precis. Han steg upp tidigit och gick in till Snäckmor. 30 minuter sen blev han.

Vi fick söka oss upp på land, i lä, för att kunna grilla. Vi åt middag tillsammans med Tommy och hade en riktigt revlig eftermiddag och kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0